DERMATOLOGIE & VENEROLOGIE
EPILARE, CRIOTERAPIE, RADIOCHIRURGIE, TERAPIE FOTODINAMICA, DERMATO-VENERICE, DERMATOLOG BUN IN CONSTANTA, DERMATOLOGIE ORAS CONSTANTA, DERMATOLOGIE COPII, NEGI GENITALI, VEGETATII VENERIENE, CANDIDOZA, VAGINITE, GONOREE, TRICHOMONAS, CHLAMIDIA, SIFILIS, DERMATITA ATOPICA, PSORIAZIS, VERUCI, HPV, ACNEE
Cabinet medical individual Poalelungi Tudorel

PROCEDURI DIAGNOSTICE

Dermatoscopia digitala (diagnosticul cancerelor cutanate).
In cabinetul nostru se practica dermatoscopia, metoda moderna pentru stabilirea unui diagnostic precoce si corect al cancerului de piele, in special al celui mai agresiv, melanomul.
De asemenea dermatoscopia ne permite identificarea de certitudine si a altor afectiuni (psoriazis vulgar , lichen plan cutaneo-mucos, etc).

Nu uitati dermatoscopia iti poate salva viata!

dermatoscopie

PROCEDURI CHIRURGICALE

1. extirparea leziunilor pielii

2. chiuretaje si cauterizari ale pielii

3. biopsia cutanata

4. criochirurgie (aplicatii de azot lichid)

Crioterapia (criochirurgia)
Este cunoscuta si si-a dovedit eficacitatea de mai bine de 100 ani. In serviciul nostru aceasta se foloseste cu ajutorul unui aplicator sau spray special. Este cunoscuta si si-a dovedit eficacitatea de mai bine de 100 ani. Nu necesita anestezie si este o metoda simpla si eficienta pentru tratamentul:
-  verucilor, aparute frecvent la copilul scolar;
-  vegetatiilor veneriene (la barbati si femei);
-  papiloamelor virale;
-  epiteliomului spinocelular in situ (Boala Bowen);
-  epiteliomului bazocelular superficial;
-  keratozelor actinice sau seboreice.

biopsie cutanata
criochirurgie
criochirurgie

CHIRURGIA DERMATOLOGICA CU BISTURIUL/RADIOCAUTERUL SE APLICA PENTRU:

1. condiloame acuminate (vegetatii veneriene)
2. molluscum contagiosum
3. veruci vulgare
4. granuloame piogenice
5. veruci plan
6. keratoze seboreice si actinice
7. moluscum pendulum
8. chiste sebacee
9. papiloame
10. dermatofibroame
11. nevi
12. lentigine

Radiochirurgia dermatologica


Radiochirurgia este o metoda netraumatica de taiere si coagulare a tesutului moale, fara durere posoperatorie si fara distrugerea tesutului produsa prin electrocauterizare.
Efectul de taiere (electrosectionare) se obtine fara presiune manuala sau distrugerea celulelor tesutului. Acest efect este rezultatul caldurii generate de rezistenta tesutului manifestata la trecerea unei unde de radiofrecventa, care este aplicata cu un electrod subtire (electrod chirurgical). La trecerea undelor, caldura dezintegreaza si volatilizeaza celulele.
Natura netraumatica a electrosectionarii ofera un avantaj remarcabil. Lipsa traumei se datoreaza faptului ca incalzirea tesutului nu este insotita ranirea lui.
Radiochirurgie dermatologica

TRATAMENTE LASER

Conceptul CUTERA se adreseaza tratamentelor estetice faciale ce vizeaza eliminarea ridurilor fine sau profunde, tratarea porilor dilatati si a cicatricilor. Campul de actiune include si tratamentul estetic pentru pilozitate in exces. Se obtine astfel o epilare de lunga durata, benefica oricarui tip de piele, indiferent daca este bronzata sau pigmentata.
Terapia CUTERA debuteaza cu o consultatie in cadrul careia se stabilesc diagnosticul si indicatiile medicului pentru terapie. A doua etapa consta in sedinta de terapie, care functioneaza in functie de zonele de tratament.
criochirurgie

IMPORTANT!

- in cadrul cabinetului sunt consultati si tratati atat pacientii adulti cat si copiii
- pentru cazurile de oncologie dermatologica: epitelioame bazocelulare, spinocelulare sau melanoame se efectueaza examinare dermatoscopica si trimteri catre chirurgie generala /chirurgie plastica/oncologie.
- pentru pacientii cu afectiuni venerologice se asigura confidentialitatea diagnosticului si tratament in acord cu Ghidul Ministerului Sanatatii.
- efectuam si consultatii la domiciliu