PROCEDURI DIAGNOSTICE Dermatoscopie computerizata (diagnosticul cancerelor cutanate). In centrul nostru se practica dermatoscopia, metoda moderna pentru  stabilirea unui diagnostic precoce si corect al cancerului de piele, in  special al celui mai agresiv, melanomul. De asemenea dermatoscopia ne permite identificarea de certitudine  si a altor afectiuni (psoriazis vulgar , lichen plan cutaneo-mucos, etc). Nu uitati,o dermatoscopie efectuata la timp iti poate salva viata! Cine are indicatii pentru dermatoscopie? 1.Persoanele cu numeroase leziuni nevice (alunite); 2.Persoanele cu leziuni pigmentare asimetrice sau leziuni cu margini  neregulate; 3.Persoanele cu orice leziune nou aparuta si care nu se vindeca  spontan sau cu tratament local; 4.Persoanele cu leziuni în zone delicate, cum ar fi fata , si care  doresc să evite biopsia diagnostica sau o inteventie chirurgicala; 5.Persoanele care doresc o interventie pe considerente cosmetic  estetice sau la cerere si nu stiu natura leziunii; 6.Persoanele care au un istoric personal sau familial de cancer de  piele. Ce poate face sistemul FotoFinder Vexia? 1. Diagnosticheaza melanoamele cu o precizie de 93 %; 2. Diferentiaza intre leziuni precanceroase Ex. Keratozele actinice si  leziuni canceroase nonmelanomice (carcinomul bazocelular,  carcinomul spinocelular); 3.Permite analiza imediata a tumorilor cutanate folosind un sistem  optic de marire 20X-70X;  4.Capteaza imagini digitale microscopice și macroscopice imagini ce  permit comparații la intervale regulate conform protocoalelor  medicale. IMPORTANT! La sfarsitul fiecarei investigatii veti primi un raport tiparit continand: 1. Evaluarea medicului investigator; 2. Diagnosticul automatizat al sistemului FotoFinder; 3. Recomandarile privind masurile de luat, imediate, pe termen  mediu si lung. PROCEDURI TERAPEUTICE 1. extirparea leziunilor pielii 2. chiuretaje si cauterizari ale pielii 3. biopsia cutanata 4. criochirurgie (aplicatii de azot lichid) Crioterapia (criochirurgia) Este cunoscuta si si-a dovedit eficacitatea de mai bine de 100 ani. In  serviciul nostru aceasta se foloseste cu ajutorul unui aplicator sau  spray special. Nu necesita anestezie si este o metoda simpla si  eficienta pentru tratamentul: -  verucilor, aparute frecvent la copilul scolar; -  vegetatiilor veneriene (la barbati si femei); -  papiloamelor virale; -  epiteliomului spinocelular in situ (Boala Bowen); -  epiteliomului bazocelular superficial; -  keratozelor actinice sau seboreice. Chirurgia dermatologica cu bisturiul/radiocauterul se aplica  pentru: 1. condiloame acuminate (vegetatii veneriene), molluscum contagiosum, veruci vulgare (negi), veruci plane faciale; 2. granuloame piogenice, moluscum pendulum, chiste sebacee, papiloame, dermatofibroame, keratoze seboreice si actinice; 3. nevi (alunite), lentigine solare;
Copyright ® Dr. Tudorel Poalelungi
DERMATOLOGIE CONSTANTA

O dermatoscopie

facuta la timp iti

salveaza viata!

Programeaza-te

acum!

Reducere 20%

pentru to anul

2015!

FotoFinder Vexia, singurul sistem complet automatizat care iti spune daca ai cancer de piele. Acum in Constanta! Asocierea dintre expertiza clinica si dermatoscopie cu cea mai recenta tehnologie digitala identifica cancerul de piele înainte de a-ti pune viata în pericol. SISTEMUL FOTOFINDER VEXIA  un adevarat RMN al leziunilor cutanate se adreseaza tuturor persoanelor care doresc un diagnostic corect al tumorilor cutanate ca si a altor afectiuni ale pielii. ATENTIE! NU IRADIAZA! ADECVAT GRAVIDELOR SI COPIILOR!
Informatii contact Locatie: B-dul Tomis 142A, Etaj 3 (vis a vis, in sensul giratoriu de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta”Sf.Andrei” Constanta)
Cauter cu radiofrecventa RF Magic
"Ochiul vede ce mintea stie deja"
CryoSpray
FotoFinder Vexia
Programari la: tel: 0741152742 email: dermatologieconstanta@yahoo.com